Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Доставката на поръчките се извършва с куриерска фирма Speedy.  Поръчките се доставят до избран от Вас офис на Speedy или до адрес на клиента на цени какво следва:

Разноските по доставка на един продукт (до 1 кг) до офис на Speedy , варира от 3лв. до 5 лв, в зависимост от теглото, както и наложения платеж (стойността на поръчката/стоката).

Доставка до адрес се оскъпява допълнително, като тя зависи освен от обстоятелствата посочени по-горе, така и от това, дали в съответното населено място има офис на Speedy и дали клиентът желае допълнителна услуга като "приоритетен час" за разнос и др.

Можете да изчислите цената на доставката от туулбара по-долу, като имате предвид, че достваката Ви ще бъде с 20% по-малко от изчислената сума, тъй като Rovibg.com има отстъпка от услугите на Speedy, от която Вие се възползвате.

 

Инструкции за изчисляване цена на доставка в калкулатора на Speedy :

За град на изпращане на пратката може да оставите София, а за този на получател въведете Вашето населено място. За тип на пратката винаги избирайте "колет", като теглото му зависи от броя и вида на поръчаните от Вас стоки (за пример: една кутия обувки тежи около 1 кг). На "доставка" с помощта на падащото меню, изберете "офис-офис", ако желаете пратката Ви да бъде доставена до офис на Speedy (важи за населени места със съществуващ такъв) или "офис-врата", ако желаете доставката до Вашия адрес. В секцията "Допълнителни услуги" е необходимо да отбележите "наложен платеж" и да въведете в полето сумата на Вашата поръчка. Ако желаете допълнителни услуги, като "приоритетен час за доставка" или други, трябва да ги отбележите, преди да натинете бутона изчисли.

Обикновено доставките се извършват до 1 работен ден, за поръчки направени до 15:00ч в рамките на делничен ден, а за поръчки направени след 15:00ч, доставката се извършва с до един ден закъснение.

 

Екстри към поръчката:

Всеки клиент на Rovibg.com има право при получаване на стоката от куриер, да я отвори, прегледа и пробвате преди да заплатите. В случай, че откриете дефект, продуктът е объркан, не сте взели точния размер или просто не харесвате как Ви стой, може да замените или върнете поръчката, като разходите по връщането й са за Ваша сметка. В случаите, когато сте открили дефект или полученият продукт не отговаря на отразения във фактурата и поръчания от Вас, разходите по връщане или замяна се поемат изцяло от Rovibg.com.

 

 

ПЛАЩАНЕ

Към момента начините на плащане в онлайн магазин RoviBG.com са следните:

    Наложен платеж - извършвате плащането на куриер, едва когато получите, огледате и продвате стоката;
   

Rovi.Bg | All rights reserved.